Mat
GORGONZOLAKYCKLING
4kycklingfiléer
140 g gorgonzola
½ dl vin
1 purjolök
1 dl crème fraiche
1 dl grädde
1 ekologisk buljongtärning
Gör så här:
1. Rensa kycklingfiléerna och stek dem i smör tills de fått lite färg. Salta och peppra. Ta upp filéerna och låt ligga under folie.
2. Strimla purjolöken och stek mjukt i smör. Tillsätt mejerivarorna, vin och buljong och låt osten smälta ner.
3. Lägg ner kycklingen igen och låt allt småputtra under lock i cirka 10 minuter.
4. Servera med en stor blandad sallad. Addera gärna lite valnötter.
Ja det blir dagens middag....Gorgonzola-
kyckling.....det låter ju för himla gott.....A.....
Kommentarer
Postat av: Mariana
Säkert jättegott!
Ha en fin dag!
Kram <3
Postat av: Madde
Mums...det där verkar gott!!!
Kram <3
Postat av: Anita
Hej Tjejer...ja nu är kycklingen klar och jag har provsmakat lite och den smakade helt okey...nu får vi se vad Goe tycker...Kram på er...
Trackback