Mat

GORGONZOLAKYCKLING

  4 portioner

 

4kycklingfiléer

140 g gorgonzola

½ dl vin

1 purjolök

1 dl crème fraiche

1 dl grädde

1 ekologisk buljongtärning

 

Gör så här:

1. Rensa kycklingfiléerna och stek dem i smör tills de fått lite färg. Salta och peppra. Ta upp filéerna och låt ligga under folie.

2. Strimla purjolöken och stek mjukt i smör. Tillsätt mejerivarorna, vin och buljong och låt osten smälta ner.

3. Lägg ner kycklingen igen och låt allt småputtra under lock i cirka 10 minuter.

4. Servera med en stor blandad sallad. Addera gärna lite valnötter.

 

 
          Ja det blir dagens middag....Gorgonzola-
          kyckling.....det låter ju för himla gott.....A.....
 
 

Kommentarer
Postat av: Mariana

Säkert jättegott!
Ha en fin dag!
Kram <3

2013-03-18 @ 10:32:06
Postat av: Madde

Mums...det där verkar gott!!!
Kram <3

2013-03-18 @ 13:47:58
Postat av: Anita

Hej Tjejer...ja nu är kycklingen klar och jag har provsmakat lite och den smakade helt okey...nu får vi se vad Goe tycker...Kram på er...

2013-03-18 @ 15:18:30
URL: http://lekebergsbo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0