Marinad..

 
 
   
Till ca 3 dl marinad
1-2 vitlöksklyftor, grovt hackade
1 burk inlagda persikohalvor (240 g) - inklusive spadet
1-2 tsk sambal oelek
2 tsk worcestershiresås
Saft och skal från 1 citron
2 msk mörk soja
1/2 tsk grovmalen svartpeppar
 
Mixa ihop allt till en slät marinad och häll på det som ska marineras i en påse och förvara i kylen många timmar, gärna över natten. Jag använde ungefär hälften till en normalstor fläskfilé. Ta fram köttet i god tid innan det ska grillas. Salta köttet och grilla!
 
         Till helgen tror jag Goe ska få
         sätta fyr på grillen.....och jag
         ska tina en fläskfile'....
 
 

Kommentarer
Postat av: Eva

Mums vad gott det ser ut. Kul med lite nytt.Imorgon firar vi Kennet,bara lite. Han är inte så mycket för kalas. Blev glad att du la ut mitt kort så fler få se. Det är ju så underbart vackert ut nu. Ha en skön helg. PS jag la alltid enbärsris i min husvagn. Det håller mössen bort sägs det.Ds.

2013-01-24 @ 13:03:57
Postat av: Anita

Hej Eva...Då får du Gratta Kennet från oss här i Närke....hoppas ni får en bra dag...Ditt kort var jättefint...Vi la enris i husbilen förra året men de gick in ändå....men alla tips är bra...vi ska ut nu till helgen och titta om det sitter någon i fällan...Ha en bra helg ni också...:)

2013-01-24 @ 13:17:21
URL: http://lekebergsbo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0