LCHF-bröd
Det klart bästa LCHF-brödet jag ätit
hitills.................
1 dl sesamfrön
1/2 dl solroskärnor
1/2 dl kruskakli
2 msk linfrön
2 dl riven lagrad ost
4 ägg
2 tsk fiberhusk
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
Vallomfrö till garnering
Sätt ugnen på 200 grader...............
Mal sesanfrön, solroskärnor och linfrön
i en blender..............
Vispa äggen
Blanda samman alla ingredienserna
utom äggen..........................
Tillsätt äggen och blanda väl...........
låt stå och svälla några minuter
Forma till 6 st platta bröd och lägg på
bakplåtspapper...och garnera med
vallmofron...............
Sätt in i ugnen och sänk värmen till
175 grader..............Grädda i 18-20 min
och låt svalna på galler...........
Sedan bakade jag dessa "tekakor" som jag
ska smaka på till lunch med ägg och räkor
på ..........de ser också goda ut, och är de
det då kommer receptet även på dessa.....
Nu väntar disken..........A............................
Roligt med lite nya recept.
Ser så mumsigt ut så.
Kram <3
Ja de var faktiskt rätt goda...du vet det är inte lätt att baka utan mjöl....kram....