LCHF-bröd



              Det klart bästa LCHF-brödet jag ätit
              hitills.................

             1 dl sesamfrön
             1/2 dl solroskärnor
             1/2 dl kruskakli
             2 msk linfrön
             2 dl riven lagrad ost
             4 ägg
             2 tsk fiberhusk
             1/2 tsk salt
             1 tsk bakpulver
             Vallomfrö till garnering

             Sätt ugnen på 200 grader...............
             Mal sesanfrön, solroskärnor och linfrön 
             i en blender..............

             Vispa äggen
             Blanda samman alla ingredienserna
             utom äggen..........................
             Tillsätt äggen och blanda väl...........
             låt stå och svälla några minuter

             Forma till 6 st platta bröd och lägg på 
             bakplåtspapper...och garnera med
             vallmofron...............

             Sätt in i ugnen och sänk värmen till 
             175 grader..............Grädda i 18-20 min
             och låt svalna på galler...........



          Sedan bakade jag dessa "tekakor" som jag
          ska smaka på till lunch med ägg och räkor
          på ..........de ser också goda ut, och är de 
          det då kommer receptet även på dessa.....
          Nu väntar disken..........A............................           
       


Kommentarer
Postat av: Madde

Roligt med lite nya recept.

Ser så mumsigt ut så.



Kram <3

2011-09-13 @ 22:14:15
URL: http://qwarforth.blogg.se/
Postat av: Anita

Ja de var faktiskt rätt goda...du vet det är inte lätt att baka utan mjöl....kram....

2011-09-14 @ 08:22:25
URL: http://lekebergsbo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0