ChiliConCarne

 
                     I dag blir det Chili Concarne till
                     middag, jag tycker det är så
                     gott med grytor nu till hösten,
                     det blir allt möjligt ihop kok....
 
                       Jag planterade min nyinköpta
                       blommor i går kväll och det blev
                       bra tycker jag......det gula lyser
                       upp lite i höstmörkret.......nu
                       ska jag försöka få mina skitiga
                       köksfönster putsade.........men
                       ännu har ju inte flugorna gett sig
                       men jag blir tvungen att ta fönsterna
                       i allafall..........vi ser knappast ut
                       genom dom nu............A................
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Chili concarne är en av favoriträtterna här hemma.Visst blir man sugen på grytor nu när hösten är i antågande,själv har jag gjort kalopps inför morgondagen,skönt att ha mat klar och bara att värma.Kram AQ

2012-09-04 @ 22:17:50
Postat av: Madde

Hej vännen:)
Du jag måste säga en sak:
-Du är tammetusan helt otrolig.Allt du gör blir så vackert....kolla bara på maten du lagar och uppläggningen.Så jäkla stiligt och det ser så himmelskt gott ut.
Sen blommorna här i lådan...så himla snyggt.
Du kan få till det där lilla extra....

Tack för en urmysig blogg.

Kraam Madde

2012-09-05 @ 11:15:37
Postat av: Anita

Hej Anette......Jag gillar ju inte hösten men jag gillar att göra långkok för det sköter sig självt på spisen och gott är det ju också...det blir nog kalops här också någon dag.......

2012-09-05 @ 14:41:39
URL: http://lekebergsbo.blogg.se
Postat av: Anita

Hej Fina Madde...Jag vet inte om det blir så bra alla gånger men jäklar vad god maten blev...och gult i blommlådorna lyser ju alltid upp....Ha det gott...Kram......

2012-09-05 @ 14:45:05
URL: http://lekebergsbo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0